Microsoft Enterprise Technologies

Enabling har fra starten haft fokus på at levere Microsoft-løsninger fra alle vores Skandinaviske kontorer. Vi leverer løsninger til verdensførende virksomheder og har erfaring med levering af projekter til virksomheder med mere end 15.000 brugere fordelt på over 40 globale lokationer. Vores fleksible udviklingsmodel, LEAP, gør at vi også effektivt kan levere mindre løsninger. Vi er drevet af vores kunders succeskriterier og forretningsmålsætninger, så forvent entusiasme og en målrettet leveranceånd når du samarbejder med Enabling.
Enabling arbejder målrettet med to Microsoft Enterprise teknologier: 

Microsoft SharePoint

Bred forretningsmæssig forståelse, gode referencer, og dybdegående erfaring med standardløsninger baseret på Microsoftplatformen, gør at Enablings leverancer løfter vores kunders forretning samtidig med at vores minimering af specialudvikling gør vores løsninger lettere og billigere at vedligeholde.

Microsoft Office 365

Enabling er certificeret og godkendt som Microsoft Office365-partner således vi kan servicere kunder som vil gøre brug af Microsofts produkter der driftes i Microsofts egne datacentre - de såkaldte "cloud-løsninger".